Publicerad: 2023-09-11

Under testamentesveckan 11-17 september får du ett personligt anpassat och juridiskt korrekt testamente- helt utan kostnad!

Upprätta ett testamente här.

Läs mer om testamentesveckan här.

En gång per år är det testamentesveckan. En kampanj som syftar till att öka kännedomen om möjligheten att skänka en del av sin kvarlåtenskap till ett eller flera ändamål som man känner starkt för. Är det något som du har funderat på ska du passa på nu! Under hela vecka 37 är det kostnadsfritt att skriva testamente, och du får det dessutom utskrivet och hemskickat på arkivbeständigt papper.  

Att skriva in Alzheimerfonden i ditt testamente är en möjlighet att skänka omtanken nu och gåvan sen. Med hjälp av Lawlys digitala tjänst tar det mindre än en kvart. Det enda du behöver göra är att svara på några frågor om hur din situation ser ut, och hur du vill ha det. Sen har du ett juridiskt korrekt testamente, färdigt att skriva under och få bevittnat.

Ett testamente är en trygghet oavsett vilket skede i livet du är. Skriv ett kostnadsfritt testamente via det digitala verktygen Lawly och ge en gåva till alzheimerforskningen. Alla gåvor gör skillnad, även några få procent av din kvarlåtenskap kan göra stor skillnad för forskningen om Alzheimers sjukdom och andra demenssjukdomar. Det går bra att testamentera pengar, värdepapper, en fastighet eller andra värdeföremål.