Ge en företagsgåva 

Som företag kan ni stödja forskningen mot Alzheimers sjukdom 

Genom att bidra med finansiering till alzheimerforskningen visar ni som företag på engagemang och omtanke, både externt och internt i en viktig fråga som berör hela samhället. Många som drabbas av Alzheimers sjukdom arbetar fortfarande och sannolikheten är stor att någon på din arbetsplats är anhörig. Svensk alzheimerforskning ligger i framkant - men forskarna behöver mer pengar för att lyckas lösa demensgåtan. 

Ge en företagsgåva 

 

Annonsera

Köp annonsplats i Memories, en tidning för Alzheimerfondens månadsgivare. Kontakta foretag@alzhiemerfonden.se

Plats i nyhetsbrev och hemsidan

Köp plats i vårt nyhetsbrev som går ut en gång i månaden eller en plats på hemsidan.
En annons eller en redaktionell artikel.

Rabatterbjudande

Annonsera erbjudanden och rabatter via oss via våra digitala kanaler.

Starta en företagsinsamling

Skapa engagemang och dela i Sociala Medier.

Starta en insamling

Skapa en företagsaktivitet

Göra en EGEN AKTIVITET. Arrangera en motionslopp eller ett företagsevent.

Skapa ett eget företagslopp eller företagsaktivitet och skänk intäkterna till Alzheimerfonden.
En aktivitet som engagerar och får medarbetarna att hålla sig i rörelse, exempelvis spela golf, cykla, gå, springa, minigolf, paddel eller annan aktivitet som garageloppis eller anhörigdag på seniorboende.
Samla medarbetare, leverantörer, samarbetspartners eller företag i samma bransch och ha en trevlig dag tillsammans.

Vi på HPE Sverige är stolta över att vara med och stötta kampen mot Alzheimers- och demenssjukdomar. Vårt samarbete med Alzheimerfonden sträcker sig över flera år, där vi bl a deltar i det årliga Alzheimerloppet och i samband med Alzheimerdagen. Vi har också siktet på att öppna upp möjligheten för forskare att bearbeta den stora mängd patientdata som samlas in. Detta gör vi genom att bidra med teknik och kompetens inom området memory-driven computing.

HPE Sverige

ESA har samarbetat med Alzheimerfonden sedan 2018. Alzheimerfonden ligger oss varmt om hjärtat då många av oss och våra deltagare har nära anhöriga som har drabbats av denna hemska sjukdom. Genom att kombinera gaming och välgörenhet kan vi både donera pengar och bidra till att hålla 100 miljarder neuroner i trim

Fredrik Lidholt, grundare av European Speedrunner Assembly.

Vi på Nutricia tycker att Alzheimerfondens arbete och bidrag till forskningen är oerhört viktigt och vi är en väldigt stolt samarbetspartner till Alzheimerfonden och sponsor till Alzheimerloppet

Nutricia Danone

Familjens Jurist är stolt samarbetspartner till Alzheimerfonden och sponsor till Alzheimerloppet. Genom att erbjuda gratis digitala testamenten vid testamentsgåva till fonden gör vi det vi kan för att bidra ytterligare till Alzheimerfondens viktiga arbete och forskning framåt.

Familjens Jurist