Publicerad: 2022-05-24

Quality Hotel View och Alzheimerfonden i långsiktigt samarbete

Cecilia Granelli och Erik Winterquist är Sales & Marketing Manager respektive Director of Sales på Quality Hotel View i Malmö och även eldsjälarna bakom golftävlingen Quality Open som för tredje året arrangerades på Ljunghusens GK. Här berättar Cecilia Granelli mer om eventet och samarbetet med Alzheimerfonden.

– Jag är glad att vi har fått ihop ett så fint arrangemang. Det är ett trevligt och viktigt forum som ger oss möjlighet att träffa våra trogna kunder, eller partners som vi gärna kallar dem, under avslappnade former. Det är roligt att så många inbjudna dök upp och att tävlingen lockar fler och fler, i år är det rekord med ca 40 deltagare från ungefär lika många företag. Trots att regnet stundtals har fallit över deltagarna så tycker jag att stämningen verkligen är på topp och sedan är det ju extra roligt att vi fått hit superproffset Helen Alfredsson.

Hur uppstod samarbetet med Alzheimerfonden?

– Vi på Quality Hotel View har i flera år haft ett återkommande arrangemang som heter European Speedrunner Assembly där "gamers" från hela världen träffas för att spela dataspel med varandra och för att samla in pengar till välgörande ändamål. Vid det senaste eventet i februari besökte Alzheimerfondens Generalsekreterare Liselotte Jansson oss för att uppleva den fantastiska stämningen och då passade jag och min kollega Erik Winterquist på att träffa henne. Vi fick till en bra kemi och hade ett roligt och konstruktivt samtal om vad vi kan göra tillsammans i framtiden för att samla in pengar till förmån för forskning som kan bota Alzheimers sjukdom.

Kommer ni att fortsätta och kanske fördjupa samarbetet med Alzheimerfonden?

– Absolut, med tanke på att min pappa gick bort i Alzheimers vid 65 så känns det väldigt angeläget för mig personligen och även för mina kollegor att fortsätta samarbeta runt golftävlingen Quality Open. På "mitt" hotell, Quality Hotel View, kommer vi dessutom att satsa på olika aktiviteter som stöder forskningen mot Alzheimers. Varje vecka kommer vi att ha en dagens rätt i vår restaurang där en viss del av avkastningen går till Alzheimerfonden. Vi kommer även att sälja Miia Kivipeltos bok "Hjärnhälsa" i vår reception och det är your den boken som våra kockar kommer hämta recept och inspiration till "hjärnsmarta maträtter".

Hjälp forskningen nå nya genombrott genom att ge en gåva.

Ge en gåva