Bli månadsgivare och var med och stöd forskningen mot Alzheimers sjukdom framåt

Som månadsgivare blir du en grundpelare i forskarnas viktiga arbete för att förebygga och bekämpa Alzheimers sjukdom. Behovet av mer forskning är akut för att hitta ett botemedel mot denna folksjukdom som fortfarande är 100% dödlig.

Som månadsgivare får du ta del av erbjudanden, information och evenemang som Alzheimerfonden arrangerar.

Genom att fylla i autogiroblanketten så stödjer du forskningen kontinuerligt varje månad.

Fyll i blanketten här

 

Tack för att du väljer att bli månadsgivare. Det betyder mycket att du bidrar till forskningen kontinuerligt, vilket möjliggör att vi kan stödja forskarna i deras viktiga arbeta att hitta broms- och botemedel mot Alzheimers sjukdom.

Bli månadsgivare idag genom att ge ett fast belopp* till forskningen varje månad. Du väljer själv hur mycket du vill ge, från 100 kronor och uppåt. Alzheimerfonden är godkänd gåvomottagare hos Skatteverket.

*Skattereduktion med 25 procent gäller vid gåvor om du ger minst 200 kr/mån vid ett och samma gåvotillfälle. Du behöver skänka minst 2 000 kr under året. Du kan få skattereduktion med högst 3 000 kr det motsvara gåvor på totalt 12 000 kr/år.

Vad får du som månadsgivare?

Tidningen Memories

Alzheimerfondens nyhetstidning Memories kommer ut en gång per år. Tidningen innehåller nyheter, reportage och debatter som är relaterade till demensområdet. Som läsare får du också kunskap, forskningsrön och information om Alzheimerfondens aktiviteter.

Nyhetstidningen skickas till månadsgivare, minnesmottagningar, demensboenden och delas ut på evenemang där Alzheimerfonden deltar. 

Exklusiva erbjudanden från våra utvalda samarbetspartners

  • Choice hotel
  • Gå & löpkliniken
  • Souvenaid
  • Livspusslet, Familjens Jurist
  • Med flera...

Erbjudanden skickas ut löpande

Nyhetsbrev med senaste forskningsnyheter och information om Alzheimers sjukdom

Få vårt nyhetsbrev varje månad.

​Inbjudningar till evenemang och informerande seminarier

För aktuella nyheter.