Alzheimerfonden välkomnar dig som månadsgivare

Som månadsgivare gör du skillnad. Stödet från dig kommer att leda till snabbare genombrott för att hitta ett botemedel. 

Bli månadsgivare.png

Nästan alla känner någon som är drabbad av Alzheimers sjukdom eller som är anhörig till någon som är det. I dag har cirka 160 000 människor i Sverige någon form av demenssjukdom. Och det blir allt fler i och med att befolkningen blir äldre. 

Som månadsgivare gör du stor skillnad långsiktigt.

Som månadsgivare blir du en grundpelare i forskarnas viktiga arbete för att förebygga och bekämpa denna sjukdom. Ditt stöd bidrar också till att hjälpa unga anhöriga som lever med en eller flera drabbade vårdnadshavare, och dessutom bidrar ditt stöd till möjligheten för vårdpersonal att vidareutbilda sig inom demensområdet.

Bli månadsgivare idag genom att ge ett fast belopp till forskningen varje månad. Du väljer själv hur mycket du vill ge, från 100 kronor och uppåt. Alzheimerfonden är godkänd gåvomottagare hos Skatteverket. Det innebär att du som privatperson kan få skattereduktion för gåvor som överstiger 2000 kronor under året.

Som månadsgivare får du:

  • Tidningen Memories 

  • Våra digitala vänbrev

  • Exklusiva erbjudanden från våra utvalda samarbetspartner

  • ​Inbjudningar till evenemang och informerande seminarier


Stödet från dig kommer att leda till snabbare genombrott för att hitta ett botemedel, tack!

 

alz_calendar alz_calendar_alt alz_contact alz_down_yellow alz_down alz_facebook alz_file alz_forward alz_location alz_magnify alz_message alz_photo alz_quote alz_twitter alz_up_yellow alz_up burgare_kryss burgare close facebook instagram mail pin telefon vimeo heart swish Asset 1 linkedin