Hjärnslaget

En golftävling till förmån för Alzheimerfonden

Hjärnslaget_2019.jpg

Forskningen behöver pengar för att sätta stopp för Alzheimers sjukdom, den vanligaste av våra demenssjukdomar. Idag är cirka 160 000 människor i Sverige drabbade av demens och antalet förväntas fördubblas under de närmaste decennierna – om vi inte hittar ett botemedel.

Gå med oss ut på en 4-manna scramble (minst 4 utslag/spelare) den 16 juli på Flommens GK.Startavgift: 200 kr/spelare, för medlemmar. 400 kr/spelare, för icke medlem.
Anmäl ert 4-mannalag i GIT. Om du/ni inte är ett komplett lag, anmäl dig till kansliet så försöker de fixa in dig i ett lag!
Tillsammans kan vi göra en viktig insats för forskningen och för hela samhället.

 

Om Hjärnslaget

Hjärnslaget är en golftävling som spelas till förmån för Alzheimerfonden. Senast hölls tävlingen 22 augusti 2016. Kända profiler och golfproffs spelade tillsammans med företagslag på Täby GK utanför Stockholm. På kvällen bjöd Såstaholm Hotell & Konferens på en fantastisk bankett med underhållning.

Tävlingens initiativtagarna är Helen Alfredsson och Stefan Sauk.

Under hela golfsäsongen hålls lokala Hjärnslag på golfklubbar runt om i landet genom Pro Quality.

Här är 2016 års glada vinnare.
vinnarna hjärnslaget 2016.jpg

Här nedan är ett axplock av bilder från tidigare års tävlingar.

lill-babs m fl Hjärnslaget.jpg

Hjärnslaget-6.jpg

Hjärnslaget-7.jpg

Hjärnslaget-1.jpg

Hjärnslaget-5 (1).jpg

Hjärnslaget_-2.jpg

Hjärnslaget-12.jpg

Hjärnslaget-8.jpg

Hjärnslaget-4.jpg

Hjärnslaget_-1 (1).jpg

 

 

 

 

alz_calendar alz_calendar_alt alz_contact alz_down_yellow alz_down alz_facebook alz_file alz_forward alz_location alz_magnify alz_message alz_photo alz_quote alz_twitter alz_up_yellow alz_up burgare_kryss burgare close facebook instagram mail pin telefon vimeo heart swish Asset 1 linkedin