Till minne av Slussen

Unikt konstverk till förmån för Alzheimerforskningen

Jeanette Karsten

Till minne av Slussen

Konstnärinnan och arkitekten Jeanette Karsten målade 1991 den unika akvarellen Till minne av Slussen. Med åren har innebörden kring just Minnen av Slussen kommit att få en alldeles särskild betydelse, inte minst med tanke på den stora och omfattande ombyggnationen av Slussen som nu pågår.

Jeanette har haft en tanke på att kunna skapa uppmärksamhet kring denna unika produktion med rätt inramning och för en intresserad och engagerad målgrupp.

Jeanette tog därför kontakt med Alzheimerfonden för att undersöka möjligheten att genomföra en auktion av konstverket, i syfte att kunna bidra till Alzheimerfondens viktiga arbete med att finansiera svensk Alzheimerforskning. 

Nu planerar vi för att kunna genomföra en auktion av detta unika konstverk.

 


För att slå ett slag för Stockholm och den så viktiga knutpunkten Slussen är det extra kul att uppmärksamma att just konstverket Till minne av Slussen” i år fyller 30 år! 

Till minne av Slussen Jeanette Karsten proffsfoto.jpg

© Copyright Jeanette Karsten 1991-2021
Mått: 2 meter lång, 82 cm hög inkl glasad med mörkbetsad kvalitetsram i trä. Klicka här för att öppna som PDF.

alz_calendar alz_calendar_alt alz_contact alz_down_yellow alz_down alz_facebook alz_file alz_forward alz_location alz_magnify alz_message alz_photo alz_quote alz_twitter alz_up_yellow alz_up burgare_kryss burgare close facebook instagram mail pin telefon vimeo heart swish Asset 1 linkedin