#Omsorgsrörelsens webbinarier

2020-10-31

#Omsorgsrörelsens webbinarier om lärdomar och nya förhållningssätt inom äldreomsorgen

Tidigare har #omsorgsrörelsen sänt ett kostnadsfria webbinarier om lärdomar och nya förhållningssätt inom äldreomsorgen i coronakrisens spår. Nedan kan du se webbinarierna, där bland andra Annika Jankell, Jesper Parnevik, Göran Hägglund, Johan Garpenlöv, Barbro Westerholm, Willhelmina Hoffman och Hugo Tham har delat med sig av sina visioner och önskningar om vad vi kan förvänta oss av äldreomsorgen.

 


 

Var med och stötta omsorgsrörelsen fortsatta arbete och stöd till de som drabbas hårdast under pandemin

Under detta upprop har vi startat en insamling i syfte att underlätta tillvaron för de sköra äldre med Alzheimer och andra demenssjukdomar, deras anhöriga och omvårdnadspersonalen. De medel som hittills samlats in kommer att gå till stipendier och utbildningsfilmer för verksamheter inom äldreomsorgen 2021. Nu fortsätter vi vårt upprop för äldreomsorgen och hoppas att du vill bidra med fortsatt stöd till de som lever med en demensdiagnos inom äldreomsorgen och de som arbetar där.

Klicka här för att komma till #omsorgsrörelsens insamling.

alz_calendar alz_calendar_alt alz_contact alz_down_yellow alz_down alz_facebook alz_file alz_forward alz_location alz_magnify alz_message alz_photo alz_quote alz_twitter alz_up_yellow alz_up burgare_kryss burgare close facebook instagram mail pin telefon vimeo heart swish Asset 1 linkedin