2secure jeanette lesslie julgåva demens

Ledande säkerhetsföretag ger 25 000 kronor i julgåva

2017-12-15

Med en alltmer sofistikerad brottslighet ökar behovet av skräddarsydda trygghets- och säkerhetslösningar. Sveriges ledande säkerhetsföretag, 2Secure, är djupt engagerade i att stoppa den kriminella framfarten och bidra till en tryggare vardag för privatpersoner och företag.

- Vi arbetar med att stödja varje verksamhet som är mån om att minimera risk inom sitt företag eller sin verksamhet, säger Jeanette Lesslie, vd.

Trots säkerhetsföretagets beskyddande arbete har en av personalens nära anhöriga drabbats av något som ingen kan skydda sig mot - en demenssjukdom. För att visa omtanke för sin medarbetare tog personalen initiativet att ersätta årets julklappar med en julgåva till Alzheimerfonden om 25 000 kronor.

- Jag tycker att det var fantastisk fint, speciellt när idén kom från personalen. Det känns alltid lite extra bra att kunna bidra till något positivt när det faktiskt också har en anknytning, säger Jeanette Lesslie.

Idag är 47 miljoner människor drabbade av en demenssjukdom och ett nytt fall upptäcks var 3:e sekund. I takt med att vi lever längre kommer antalet personer med demensdiagnos att öka i en rasande fart

- Det finns fler än man tror som är drabbade i sin närhet på ett eller annat sätt, säger Jeanette Lesslie.

Trots att många företag har någon i personalen som är anhörig till en demenssjuk person ägnar företagen varken tid eller resurser åt att stötta demensforskningen. För Jeanette Lesslie är stöd till demensforskningen en gest som inte bara visar omtanke för personalen, utan också är ett bevis på företagets värdegrund.

- Det känns alltid lite bättre i hjärtat och kroppen när man faktiskt har bidragit på något sätt. Hela det här företagets idé är ju att minska risk och öka trygghet. Vi vill bidra till ett tryggar samhälle.

alz_calendar alz_calendar_alt alz_contact alz_down_yellow alz_down alz_facebook alz_file alz_forward alz_location alz_magnify alz_message alz_photo alz_quote alz_twitter alz_up_yellow alz_up burgare_kryss burgare close facebook instagram mail pin telefon vimeo heart swish Asset 1 linkedin