Auktion av signerade hockeytröjor

2017-05-09

Idag inleds auktionen av signerade matchtröjor från Tre Kronor som assisterande förbundskapten Johan Garpenlöv skänkt till oss.

Ett stort tack till Johan för detta bidrag till alzheimerforskningen. Och tack till Auctionet som hjälper oss med auktionen.

Det finns många hemska sjukdomar och Alzheimer är en av de värsta man kan få. När min mamma fick diagnosen och jag började läsa på om sjukdomen kände jag att jag måste göra något. Det här är ett sätt att hjälpa till. För det är pengar till forskning som behövs. Det finns inget botemedel mot Alzheimers. In och buda och hjälp till / stötta mot något som inte bara drabbar den sjuke utan även de anhöriga.
Med vänlig hälsning,
Johan Garpenlöv ❤️

De tre tröjorna som auktioneras ut är:

Tröja 1: World Cup-tröja från hösten 2016 med spelarnas autografer
Tröja 2: Replika-tröja med autografer av Mats Sundin, Nicklas Lidström och Daniel Alfredsson
Tröja 3: Johan Garpenlövs matchtröja från hans tid i Florida Panthers

Lägg bud på tröja 1 här!

Lägg bud på tröja 2 här!

Lägg bud på tröja 3 här!

 

Passa på! Detta är ett helt unikt tillfälle. Auktionerna pågår t o m 20 maj. Intäkterna går till forskningen kring demenssjukdomar.

alz_calendar alz_calendar_alt alz_contact alz_down_yellow alz_down alz_facebook alz_file alz_forward alz_location alz_magnify alz_message alz_photo alz_quote alz_twitter alz_up_yellow alz_up burgare_kryss burgare close facebook instagram mail pin telefon vimeo heart swish Asset 1 linkedin