Ge en gratulationsgåva

Ge en meningsfull present till någon du tycker om så skickar vi ett fint kort till den du vill gratulera. Du kan själv välja vad som ska stå på gratulationskortet. Pengarna går till forskning kring Alzheimers sjukdom och andra demenssjukdomar i jubilarens namn. Minsta gåvobelopp är 100 kronor.

<- Tillbaka

Välj gåvobelopp

(Minsta belopp 100 kr)

kr

Välj betalsätt

Vem vill du gratulera?

Förnamn*
Efternamn*

Dina kontaktuppgifter:

Förnamn* Efternamn Personnummer ååååmmdd-xxxx (Valfri uppgift)
Företagsnamn* Organisationsnummer* Kontaktperson - Förnamn* Kontaktperson - Efternamn*
Hemnummer Mobilnummer E-postadress* Gatuadress*

Postnummer*

Postort*

När du väljer att gå vidare godkänner du också att vi lagrar uppgifter om dig.
Vi behöver lagra uppgifter om dig för att kunna slutföra din gåva.
Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter.

För att kunna hantera din gåva och informera om Alzheimerfonden och svensk alzheimerforskning lagrar vi de uppgifter som du lämnar. Det gör vi enligt Personuppgiftslagen (PUL) vilket innebär att vi garanterar att dina uppgifter skyddas och inte lämnas ut till tredje part.

 
Vid tjänster på Alzheimerfondens webbplats där besökaren ombeds att lämna e-postadress och andra personuppgifter, används informationen endast för det ändamål som uppges. 
Alzheimerfonden förbehåller sig dock rätten att använda e-postadressen för utskick av information och erbjudanden, men garanterar att uppgifterna inte säljs vidare till tredje part.
 
Besökaren ger sitt samtycke till att Alzheimerfonden lagrar de lämnade personuppgifterna genom att slutgiltigt genomföra det köp som kräver personuppgifterna.
 
Önskar du att radera dina uppgifter efter att du skänkt en gåva, vänligen kontakta oss på 020 - 30 11 30 eller info@alzheimerfonden.se
                       

Bli månadsgivare skänk med hjärtat

 

Du skänker dina gåvor enklast via hemsidan. Önskar du personlig kontakt var god ring
020 - 30 11 30.

Ordinarie telefontider helgfria vardagar 08.30 - 16.00
 

 

Alzheimerfonden har 90-konto vilket innebär att insamlade pengar och kostnader kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.